Vinduer og døre

Før

Efter

Kvalitet, isolering og lys

Vi tager store hensyn til isoleringsevne, tyverisikring og - ikke mindst - dine ønsker om, hvordan vinduer og døre skal fungere og se ud.

For mange kan det virke voldsomt og som en næsten umulig opgave at etablere et nyt vindue. Der er også mange overvejelser der skal tages i betragtning, udvendige højder og symmetri der skal passe til det indvendige, korrekt udveksling og isolering er bare nogle af de ting, man bør have med sig for øje, inden man bryder hul i det eksisterende. Vi har i KEL byg en bred erfaring med både døre, vinduer og tagvinduer og rådgiver dig igennem hele processen lige fra det første valg af element, til efterfølgende vedligeholdelse når byggeriet er færdigt.

KEL Byg bruger kun kvalitetsvinduer og døre fra leverandører, der garanterer god kvalitet. Typisk får vi vores døre og vinduer fra danske KPK på Mors - en dansk producent af kvalitetsvinduer og kvalitetsdøre. Tagvinduer får vi ligeledes af god dansk kvalitet fra producenten Velux.

Et generelt problem med vindueskarme i træ er knasterne, der medfører gule plamager med tiden. Vi giver gode råd og vejledning, og garanterer at i får den bedste kvalitet til en rigtig god pris.

Kontakt os

Få et godt og uforpligtende tilbud! Udfyld formularen, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

-

Kontaktoplysninger

  • Kel Byg
  • Århusvej 42A
    3000 Helsingør

  • Telefon: 81292881
  • Email: info@kelbyg.dk

Sociale links