Renovering

Skal det gamle shines op?

Det skal både se godt ud og måske passe til det eksisterende. KEL Byg har renoveret masser af forskellige huse,lejligheder, tilbygninger, inventar, faktisk talt alt, hvad der kan renoveres. Vi renoverer med sans for detaljen, fagligt håndværk i top og med nænsomhed og omsorg for den bygning vi renoverer. Vi har renoveret alt fra træhuse i Norge til gamle victorianske bygninger i Australien. Så vi kender de forskellige håndværkstraditioner og vi arbejder med respekt for huset.

Nye byggematerialer og moderne teknologi er ikke i alle situationer at foretrække, og ofte ser vi at det skaber problemer. Det drejer sig om byggematrialer og teknik der er blevet brugt i en god hensigt, men desværre ikke har passet til byggeriet, tit og ofte er synderne dampspærre og isolering der er blevet valgt og udført forkert. Følgeskaderne af dette er typisk fugtskader i form af råd og skimmelsvamp. Vi er eksperter på området og tager udgangspunkt i det eksisterende;

Vi er blevet optaget som klima og energirådgiver i Helsingørkommune, og vi kan rådgive gratis om både omfang og udførelse af energioptimering samt forbedrelse af indeklima. Så tag endelig kontakt til os og hør nærmere om hvad der kan forbedres i din bolig, det er helt uforpligtende.

Herunder ses restaurering af et ældre norsk træhus bygget i 1700-tallet.

Kontakt os

Få et godt og uforpligtende tilbud! Udfyld formularen, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Anmeldelser fra Trustpilot

Fantastisk rumopdeling

KEL byg renoverede min etværelses lejlighed, så den nu står som en lækker toværelses med nyt køkken, nyt gulv og renoverede, hvide vægge. Jeg havde aldrig troet at min lille lejlighed, kunne blive til en toværelses, men det er den blevet - over al forventning! KEL byg har bygget en væg i lejligheden med et indbygget skab og en massiv skydedør med frostet glas, som passer perfekt til en lille bolig med behov for lys. Ydermere har alle aftaler været holdt og KEL byg har formået at gennemføre renoveringen på overraskende kort tid. Jeg kan varmt anbefale denne tømrervirksomhed! Det er skønt at man kan ligge et så stort projekt i en andens hænder og så udføres det præcist, hurtigt, lige efter aftale og til en rigtig god pris.
Offentliggjort 26. april 2016 

 

Se anmeldelser på trustpilot

Kontaktoplysninger

  • Kel Byg
  • Århusvej 42A
    3000 Helsingør

  • Telefon: 81292881
  • Email: info@kelbyg.dk

Sociale links